Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση του Δημ. Συμβουλίου και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα

Δήμος Αμφίκλειας

Αμφίκλεια 24/5/2010

Ανακοίνωση του Δημ. Συμβουλίου και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα

Με τις προηγούμενες προσπάθειες και κινητοποιήσεις μας, θέλαμε να αναδείξουμε ότι ο Δήμος Αμφίκλειας πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια για να είναι η Έδρα του Νέου Δήμου της περιοχής μας.

Την αλήθεια αυτή, κατάλαβε όλη η Ελλάδα, ΕΚΤΟΣ από τον κ. Υπουργό Εσωτερικών, τους Συμβούλους και τις επιτροπές του, ο οποίος αγνόησε με κάθε τρόπο τα Θεσμικά όργανα (ΤΕΔΚ, ΚΕΔΚΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) και όρισε ως έδρα την Κάτω Τιθορέα.

Σήμερα, με τις κινητοποιήσεις μας , καταγγέλλουμε τον Υπουργό Εσωτερικών Κύριο Ραγκούση για περίεργες μεθοδεύσεις σε βάρος της Αμφίκλειας, ύστερα από άνωθεν παρεμβάσεις, (όλοι έχουν ονόματα), καταργώντας στην πράξη αυτό που επαγγέλθηκε και επαγγέλλεται η ίδια η Κυβέρνηση, δηλαδή ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Καλούμε τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, να αποκαταστήσει την σκόπιμη αδικία εις βάρος του τόπου μας.

Δηλώνουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τετελεσμένα και θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας και στο μέλλον, μέχρι αυτή η Απόφαση και αυτός ο Νόμος, να γίνει ανενεργός στην πράξη.

Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού μας την ύστατη αυτή στιγμή, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποκαταστήσουν ΗΘΙΚΕΣ και ΑΞΙΕΣ που τόσο βάναυσα ποδοπάτησε ο Υπουργός.

Ακόμα

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου