Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ!

(μερική αναδημοσίευση από lamiafm1)

Γιά το πλήρες άρθρο http://www.lamiafm1.gr/index.php?newsid=7266

Με διάθεση για μεγάλες κινητοποιήσεις, στους δρόμους βγήκαν χθες κάτοικοι στην Αμφίκλεια αλλά και την Μακρακώμη που συνεχίζουν τις αντιδράσεις τους για τον Καλλικράτη .
Χθες το απόγευμα περισσότεροι από 500 κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της Αμφίκλειας πραγματοποίησαν δυναμική συγκέντρωση με πανό και μαύρες σημαίες πραγματοποίησαν κατάληψη της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Δήμου τους .
"Υπάρχει ακόμη καιρός να μην διαγραφεί μια ιστορία 150 χρόνων" , η Αμφίκλεια τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Τσιτσιπής.
"Με καραγκιοζιλίκια ως προς την ονομασία του δήμου δεν απαλλάσσονται των ευθυνών τους αυτοί που αποφάσισαν να διαγράψουν την ιστορία του δήμου μας" τόνισε ο πρώην δήμαρχος Λουκάς Σκλαβούνος .
Η μεγαλύτερη αντίδραση εκδηλώθηκε από μέλη του ΠΑΣΟΚ Αμφίκλειας τα οποία επιδεικνύοντας την κομματική τους ταυτότητα τόνισαν πως δεν μπορούν να δεχτούν τέτοιες προσβολές από ένα κόμμα που το στήριξαν και το εμπιστεύθηκαν αλλά δυστυχώς καθημερινά διαψεύδονται.
Σήμερα αντιπροσωπεία του Δ/Σ με επικεφαλής τον δήμαρχο θα βρεθούν στο υπουργείο Εσωτερικών απ’ όπου έχουν εντολή από τους κατοίκους να μην αποχωρήσουν αν δεν συναντηθούν με τον υπουργό ή τον υφυπουργό Εσωτερικών και να ακούσουν από τους κους Ραγκούση και Ντόλιο μια πειστική απάντηση για την ονομασία και την επιλογή έδρας στον δήμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου