Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Συλλογική προσπάθεια...



Προσέξτε λίγο......

Το βλέμμα του νεαρού, που ενώ έφτασε λίγο πριν το «σπάσιμο του νήματος» και ενώ ήτανε σίγουρα ο νικητής αυτής της πολυπόθητης νίκης για όλους, γύρισε πίσω να συμπαρασταθεί στον πάσχοντα συναθλητή του.

Τη σκηνή με την απεγνωσμένη προσπάθεια να συρθεί κλαίγοντας προς το τέρμα του νεαρού που σκόνταψε και έπεσε κάτω και το κοριτσάκι με το σύνδρομο (Down’s Syndrome) που τον αγκάλιασε στοργικά και του είπε: «Αισθάνεσαι καλύτερα τώρα;» («Feeling better now?»)

Την τελευταία σκηνή των εννέα συναθλητών που περπάτησαν αγκαλιασμένοι και ενωμένοι μαζί για τη τελική νίκη είναι το επισφράγισμα των στόχων μίας κοινωνίας.

Αν, λέω αν (!), λειτουργήσετε λίγο έτσι...ίσως οι νέοι της Αμφίκλειας σήκωθούν απο τις θέσεις τους και σας χειροκροτήσουν....!!

Για να είμαστε συνεπείς με τις διδαχές του παραπάνω video, εμείς θα αγωνιστούμε για όσο ακόμη μας διαβάζουν οι αναγνώστες μας και μας αναδημοσιεύουν οι φίλοι μας οι bloggers με συνέπεια και αξιοπιστία στις αρχές μας και θα αγωνιζόμαστε για τη κοινωνία της Αμφίκλειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου